Sluiten

De leren-leren methode maakt voor iedere leraar en team het verschil!

Anders Wijs Leren-Leren voor Basis- en Voortgezet Onderwijs, PABO’s, Docentenopleidingen en andere Educatieve instellingen. 

Leren-Leren voor leerkrachten, teams en educatieve instellingen
Voor individuele leerkrachten én teams in het basis-, voortgezet- en (voorbereidend) beroepsonderwijs die leerlingen met leerproblemen met wetenschappelijk bewezen technieken willen helpen met leren- leren en leren effectief te plannen.

In 2 dagdelen leer ik jou als docent -of het hele team- wat de wetenschappelijke achtergronden zijn van deze bewezen effectieve methode Leren-Leren. Je hebt kennis over de werking van het geheugen en het gehele brein. Je bent na deze dag in staat alle leerlingen te helpen met praktische visuele leertechnieken en tools die leerlingen helpen informatie vele malen beter te laten onthouden. Ook weet je als docent na deze studiemiddagen hoe je leerlingen kunt helpen deze technieken om te zetten in een werkbare studieplanning.

Je ontvangt na deelname een certificaat en krijgt tevens een reader met alle praktische informatie en wetenschappelijke onderbouwing om nog eens na te lezen.

Wil je dit graag op een leuke, ongedwongen manier (laten) ervaren? Vraag naar de prettig geprijsde mogelijkheden!

Zou je hele team -of jij als individuele leraar- dit heel graag willen leren, zodat je als docent- álle leerlingen op school beter kunt helpen te leren én te plannen. Dan lees of hoor ik graag iets van je. Ik geef je graag vrijblijvend advies over de vele mogelijkheden.