Sluiten

Bel vrijblijvend voor informatie en mogelijkheden.

Anders Wijze groet,

Jellie de Roos

info@anders-wijs.nl
06 30 70 77 46

Zin in een confronterende, wervelende én inspirerende lezing over het huidige (basis) onderwijs? Wil je weten wat er loos is, maar ook wat er voor oplossingen nodig zijn om het huidige ‘passende’ onderwijs weer voor alle kinderen -en leerkrachten- kloppend te maken? Wil je weten wie die kinderen en hun unieke intelligenties allemaal zijn en wat ze werkelijk nodig hebben op school?  Met de nieuwste onderzoeksgegevens, verhalen uit de praktijk, quotes, muziek en beelden neem ik -Jellie de Roos, 22 jaar actief als leerkracht en afgestudeerd als schoolleider in het primair onderwijs- je mee in die reis van zogenaamd ‘passend’ naar werkelijk kloppend onderwijs. Scholing van Hoofd, Hart en Handen. Onderwijs dat recht doet aan ieder kind. Maar… pas op: je kijk op de reguliere scholing en de kinderen van nu zal nooit meer hetzelfde zijn. En met die vernieuwde kijkwijze is de eerste stap op weg naar verandering gezet.

De lezingen zijn geschikt (en op maat te maken) voor:
  • Alle onderwijsbetrokkenen op elk niveau
  • Onderwijsinstellingen en opleidingen
  • Kindercentra
  • Ouders

Ook zijn de lezingen te combineren met een van tevoren afgesproken afname van boekexemplaren ‘Juf klapt uit de school’, dit is al mogelijk vanaf 10 af te nemen exemplaren. Vraag naar de voorwaarden indien u dit als mogelijkheid overweegt.

hool klapte. Vanmiddag wist deze dame op het toneel van het theater in Sneek een half uur lang leerlingen, docenten, bestuurders en ondersteunend personeel van het Nordwin Collega te boeien met haar ervaringen”

Onderwijzer, schrijver, stadsdichter van Sneek Henk van der Veer

Auteur